Nagelreparatie

Schimmelnagels, gescheurde nagels, getraumatiseerde nagels, ontbrekende, te korte of te dunne nagels kunnen door ons gerepareerd en/of gecorrigeerd worden met gel. Uw teennagel kan gedeeltelijk of zelfs helemaal gerepareerd en gecorrigeerd worden zodat u weer esthetisch mooie, goed verzorgde nagels heeft. Dit geldt voor de vrouw maar zeker ook voor de man, want wij kunnen een mooie natuurlijke gelnagel creëren in een matte beige kleur.

U kunt voortaan onbezorgd uw voeten tonen want de elastische gel van LCN Wilde Pedique silver plus geeft mooie natuurlijke resultaten bij het corrigeren van teennagels. De tijdsduur van de behandeling is afhankelijk van de staat waarin de nagel verkeert. Indien er zich geen bijzonderheden voordoen, groeit de gel met de gezonde nagel uit. Uiteraard kunt u, voor een blijvend mooi resultaat, uw nagels tussendoor laten bijwerken.

De LCN Wilde Pedique silver plus methode passen wij ook met succes toe bij de behandeling van mycose(schimmel)nagels. Door de antibacteriële en kiemdodende werking van de gel in combinatie met het gebruik van Mykosept spray kan uw schimmelnagelbehandeling actief worden voortgezet.